بلکا نوعی پوشش دیواری سلولزی است که به اشتباه آنرا رنگ بلکا می نامند. این پوشش دیواری دقیقا به مانند رنگ پلاستیکی، روغنی و آکریلیک خوبی و بدی دارد که روی سطح دیوار و سقف پوشانده می شود که از مهمترین مزایا و معایب بلکا می توان به سرعت اجرای بالا و غیر قابل شستشو بودن آن اشاره کرد. توجه داشته باشید که با توجه به نوع کار خود باید رنگ مورد نظر را تعیین کنید به فرض مثال اگر قصد دارید رنگی به دیوار بزنید که قابلیت شستشو داشته باشد و در عین حال عجله ای ندارید بهتر است از رنگ روغنی مات یا رنگ آکریلیک استفاده کنید.

بلکا یک پوشش دیواری است که از الیاف سلولزی تشکیل شده است و قدمت کمتری نسبت به رنگ پلاستیکی، روغنی و آکریلیک دارد. توجه داشته باشید که بلکا را می توان روی انواع سطوح گچی، سیمانی کشید و به راحتی در سریعترین زمان قابلیت اجرا دارد.

در صورتی که خانه یا محیط کار خود را می خواهید بلکا کنید کافیست کار را به گروه رنگ ساختمان کاسیان به شماره همراه 09127650852 آقای محمودی(کلیک بر روی شماره جهت شماره گیری) بسپارید.

مزایا بلکا

برای رنگ کردن هر محیطی با توجه به نوع کاربرد و ویژگی های رنگ از آن استفاده می شود. بعنوان مثال از کاغذ دیواری بیشتر بعنوان یک پوشش دیواری که طرح های متفاوتی دارد برای تغییر دکوراسیون خانه مورد استفاده قرار می گیرد. از رنگ روغنی بعنوان رنگی با قابلیت شستشو و از رنگ آکریلیک بعنوان رنگی قابل شستشو در عین حال با سرعت اجرای بالا تعریف می شود. در کنار تمامی رنگ های ساختمانی از بلکا بعنوان یک پوشش دیواری با سرعت اجرای بالا یاد می شود.

  1. اجرای خیلی سریع و در کمترین زمان ممکن
  2. هزینه ی اجرایی پایین
  3. عدم نیاز به زیرسازی خاص
  4. پوشاندن عیوب و ترک های دیوار
  5. اجرای تر و تمیز و با کمترین میزان کثیف شدن خانه

معایب بلکا

همانطور که هر رنگ خوبی و بدی خود را دارد پوشش دیواری بلکا هم از این قاعده مستثنی نیست و دارای معایبی است که در اینجا به آن اشاره خواهیم کرد.

قابلیت شستشو پایین و حتی غیر قابل شستشو

بلکا بعنوان یک پوشش دیواری متشکل از الیاف سلولزی است که به طور کامل قابل شستشو نیست و تنها با کمک شامپو فرش می توانید بلکا را تمیز کنید. توجه داشته باشید که جاهایی که در معرض آب قرار می گیرد مناسب بلکا نیست زیرا با خیس شدن بلکا امکان کندن آن وجود دارد.

کیفیت متریال پایین

بعد از خشک شدن بلکا برروی دیوار، این مسأله کاملاً به چشم میاد و میبینید که کیفیت این متریال نسبت به تعریف هایی که ازش میشه، خیلی پایین تره و ممکنه توی ذوقتون بخوره.

قابلیت ترمیم پایین

با وجود اینکه بلکا قابلیت ترمیم دارد اما این ترمیم به سطح پایین انجام می شود.

عایق صوت و حرارت نیست

با اینکه بلکا از نوعی الیاف سلولزی ساخته شده است و این الیاف دارای عایق صوتی و حرارتی است اما در صورتی این جمله صحت دارد که با لایه های زیاد روی سطح قرار بگیرد. که البته امروزه بلکا با یک سطح نازک روی دیوار کشیده می شود از این رو بلکا عایق صورت و حرارت نیست.

بلکا طرح دار و رنگارنگ

درصورتی که بخواهید بعد از بلکا از رنگ یا پوشش دیواری دیگری استفاده کنید، دردسر زیادی برای جمع کردن بلکا از روی سطح خواهید داشت.

بلکا چیست؟

برچسب‌ها:

درج کامنت